Δαχτυλίδια ολίσθησης JARCH και η χρήση του στις εμπορικές βιομηχανίες

December 1, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δαχτυλίδια ολίσθησης JARCH και η χρήση του στις εμπορικές βιομηχανίες

Ένα δαχτυλίδι ολίσθησης είναι μια μοναδική μέθοδος μιας κάνοντας ηλεκτρικής σύνδεσης μέσω μιας περιστρεφόμενης συνέλευσης. Είναι γνωστό στις διάφορες ονοματολογίες όπως τη συνδετικότητα περιστροφής, περιστροφή-πέρασμα, ηλεκτρικές περιστροφικές ενώσεις, περιστρεφόμενοι ηλεκτρικοί συνδετήρες, περιστροφικές ηλεκτρικές διεπαφές. Βασικά, είναι μια ηλεκτρομηχανική συσκευή που επιτρέπει τη μετάδοση της δύναμης και των ηλεκτρικών σημάτων από έναν στάσιμο σε μια περιστρεφόμενη δομή. Το περιστρεφόμενο μέρος γνωστό συνήθως ως στροφέας είναι συνδεμένο με τη δομή περιστροφής της συσκευής ενώ το στάσιμο συστατικό γνωστό συνήθως ως στάτης είναι συνδεμένο με το σταθερό μέρος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δαχτυλίδια ολίσθησης JARCH και η χρήση του στις εμπορικές βιομηχανίες 0

Ο ρόλος των ομοαξονικών περιστροφικών κοινών δαχτυλιδιών ολίσθησης είναι πολύ σημαντικός στη μετάδοση υψηλής συχνότητας πείθει τα περιστροφικά κοινά σήματα. Η αίτησή της είναι πολύ ζωτικής σημασίας στα συστήματα παρακολούθησης HD, τα συστήματα ραντάρ, τα στρατιωτικά οπλικά συστήματα, κ.λπ. Η συχνότητα θα μπορούσε να είναι υψηλά μέχρι 50 Ghz είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του δαχτυλιδιού ολίσθησης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δαχτυλίδια ολίσθησης JARCH και η χρήση του στις εμπορικές βιομηχανίες 1

 

 1. Διαβίβαση ηλεκτρικών στοιχείων
 2. Κατάλληλη μετάδοση στοιχείων με τον έλεγχο.
 3. Κατέχετε τα ρουλεμάν ακρίβειας.

Το δαχτυλίδι ολίσθησης JARCH χρησιμοποιείται πρώτιστα στην κεραία ραντάρ η της οποίας λειτουργία επιτυγχάνει τη σύνδεση δύναμης και σημάτων μεταξύ του περιστροφικού μέρους και του στάσιμου μέρους της κεραίας ραντάρ. Βασικά, το δαχτυλίδι ολίσθησης κεραιών ραντάρ είναι ένα μηχανικό και ηλεκτρικό στοιχείο που μπορεί να μεταφέρει το ρεύμα και το σήμα από το σταθερό εξοπλισμό στον περιστροφικό εξοπλισμό. Έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα

 • Μεταφέρει τα σήματα στοιχείων με έναν κατάλληλο μηχανισμό ελέγχου.
 • Εξασφαλίζει συντήρηση-ελεύθερη λειτουργία.
 • Διαθέσιμος στις προσαρμοσμένες διαμορφώσεις.τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δαχτυλίδια ολίσθησης JARCH και η χρήση του στις εμπορικές βιομηχανίες 2
 • Η ηλεκτρονική JARCH είναι ένα γνωστό κινεζικό εμπορικό σήμα για τα δαχτυλίδια ποιοτικής ολίσθησης. Έτσι πάρτε συνδεμένος με μας on-line. Σύμφωνα με την απαίτησή σας, θα σας εφοδιάσουμε με το προσαρμοσμένο δαχτυλίδι ολίσθησης, ευχαριστίες.

 • τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δαχτυλίδια ολίσθησης JARCH και η χρήση του στις εμπορικές βιομηχανίες 3