Επιλέξτε τα δαχτυλίδια ολίσθησης που στέκονται μέχρι τους σκληρούς όρους

May 17, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιλέξτε τα δαχτυλίδια ολίσθησης που στέκονται μέχρι τους σκληρούς όρους

 


 

Τα δαχτυλίδια ολίσθησης επεκτείνουν συχνά στην πρόκληση των περιβαλλόντων που μπορούν να έχουν επιπτώσεις στην αξιοπιστία και τη λειτουργούσα ζωή τους. Εντούτοις, μερικά δαχτυλίδια ολίσθησης αντιστέκονται τους σκληρούς λειτουργούντες όρους καλύτερα από άλλοι. Προκειμένου να επιλεχτεί ένα κατάλληλο δαχτυλίδι ολίσθησης για το προοριζόμενο λειτουργικό περιβάλλον του, να είστε βέβαιος να λάβει τις ακόλουθες προκλήσεις υπόψη:

  • Διάβρωση. Η επεξεργασία τροφίμων και ο ιατρικός εξοπλισμός υποβάλλονται στο συχνές καθαρισμό ή τις αποστειρώσεις, ενώ οι θαλάσσιοι στρόβιλοι καλωδίων και οι ανεμοστρόβιλοι τοποθετημένοι εν πλω θα εκτεθούν στο θαλασσινό νερό και τον ψεκασμό. Σε κάθε ένα από αυτά τα περιβάλλοντα, η σκουριά πρέπει να αποτραπεί.
  • Ο κλονισμός και η δόνηση μπορούν να εμφανιστούν στα βαριά βιομηχανικά και downhole περιβάλλοντα.
  • Ένδυση που προκαλείται από τις δυνάμεις επαφών στην απαίτηση των εφαρμογών.
  • Σκληρές θερμοκρασίες όπως εκείνοι που βρίσκονται στα μακρινά, υπαίθρια περιβάλλοντα.
  • Ζωή υπηρεσιών. Η μακριά ζωή υπηρεσιών μπορεί να είναι ένας κρίσιμος παράγοντας επιλογής. Θέλετε το δαχτυλίδι ολίσθησής σας για να διαρκέσετε στα σκληρά περιβάλλοντα και να μειώσετε τις κλήσεις υπηρεσιών — ειδικά στις difficult-to-reach θέσεις όπως downhole ή στους ανεμοστροβίλους.

Ψάξτε τα IP68/IP65-εκτιμημένα δαχτυλίδια ολίσθησης
Εάν αναμένετε το σχέδιό σας για να επεκταθείτε σε ένα σκληρό περιβάλλον, ψάξτε ένα δαχτυλίδι ολίσθησης με μια εκτίμηση IP65. IP65/IP68 δείχνει ότι ένα προϊόν αντιστέκεται και στις εισβολές και στο νερό σκόνης όταν καταβρέχεται ή εκτεθειμένος washdown χαμηλής πίεσης. JARCH προσφέρει τώρα τα δαχτυλίδια ολίσθησης που φέρνουν τις εκτιμήσεις IP65 και μπορούν να αντισταθούν τη σκόνη και την υγρασία καθώς επίσης και άλλες απαιτητικές βιομηχανικές και περιβαλλοντικές συνθήκες. IP65-εκτιμημένες οι JARCH σειρές δαχτυλιδιών ολίσθησης περιλαμβάνουν:

  • WR σκληρά δαχτυλίδια ολίσθησης περιβάλλοντος σειράς. Αυτά τα δαχτυλίδια ολίσθησης γίνονται από το ανοξείδωτο για να αντισταθούν στον κλονισμό, τη δόνηση και τη διάβρωση στα αλμυρά ή washdown περιβάλλοντα, και μπορούν να λειτουργήσουν πέρα από μια ευρεία σειρά θερμοκρασίας -40 σε 80°C, με μερικά πρότυπα διαθέσιμα μέχρι +85°C. JARCH η καινοτόμος διοχετευμένη τεχνολογία βουρτσών δημιουργεί τα πολλαπλάσια σημεία επαφής και μειώνει τις δυνάμεις επαφών για να ελαχιστοποιήσει την ένδυση στην απαίτηση των εφαρμογών. Και μέχρι 80 εκατομμύριο επαναστάσεις, η σειρά WR παρέχει σε μια εξαιρετικά μακριά ζωή υπηρεσιών.
  • Μικροσκοπικά δαχτυλίδια ολίσθησης σειράς FR (με την επιλογή «FR»). Κατάλληλος για τη χρήση στα συμπαγή διαστήματα, μικροσκοπικά δαχτυλίδια ολίσθησης σειράς FR χαρακτηρίστε μια μικρή διάμετρο στροφέων που ελαχιστοποιεί τις ταχύτητες και τις δυσαναλογίες επιφάνειας για να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών του δαχτυλιδιού.
  • Η σειρά θορίου μέσω άντεξε τα δαχτυλίδια ολίσθησης. (με την επιλογή «θορίου») αυτά τα συμπαγή δαχτυλίδια ολίσθησης είναι κατάλληλα για τις εφαρμογές όπου το α μέσω της τρύπας απαιτείται. Η σειρά θορίου απαιτεί λίγη συντήρηση και ενσωματώνει την προηγμένη διοχετευμένη τεχνολογία βουρτσών JARCH στη ζωή υπηρεσιών αύξησης.

Πρότυπα ή IP65-εκτιμημένοι συνήθεια όροι διευθύνσεων δαχτυλιδιών ολίσθησης σκληροί
JARCH προσφέρει τις τυποποιημένες εκδόσεις αυτών των τραχιών IP65-εκτιμημένων δαχτυλιδιών ολίσθησης, και μπορούμε επίσης να στείλουμε τις made-to-order μονάδες στις ειδικές απαιτήσεις κοστουμιών όπως τα καλώδια και τους συνδετήρες συνήθειας, ειδικές σειρές θερμοκρασίας ή ιδιαίτερα αριθμήσεις και μίγματα κυκλωμάτων δύναμης και σημάτων. Στην πραγματικότητα, JARCH το καθιστά εύκολο να διαμορφώσει το δαχτυλίδι ολίσθησής σας με το σε απευθείας σύνδεση εργαλείο μας έτσι θα λάβετε ακριβώς το προϊόν που πρέπει να δώσετε την εφαρμογή και το λειτουργικό περιβάλλον της. Απλά επιλέξτε το τύπο που χρειάζεστε και εισάγετε τα απαραίτητα κριτήρια κυκλωμάτων δύναμής σας, σημάτων και στοιχείων, συν τις δυναμικές απαιτήσεις όπως την ταχύτητα, τον κύκλο καθήκοντος, τη σειρά θερμοκρασίας και την επιθυμητή διάρκεια ζωής σας. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να παραδώσουμε τις μονάδες δαχτυλιδιών ολίσθησης που χρειάζεστε όταν τις χρειάζεστε.

Να είστε βέβαιος να συγκρίνει τις σκληρές ανάγκες περιβάλλοντος και τις απαιτήσεις σχεδίου σας με IP65-εκτιμημένα τα JARCH δαχτυλίδια ολίσθησης να βρείτε μια μονάδα προτύπων ή συνήθειας που θα σας δώσει τη ψυχική ηρεμία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιλέξτε τα δαχτυλίδια ολίσθησης που στέκονται μέχρι τους σκληρούς όρους  0