Πώς να εγκαταστήσει το τύμπανο εξελίκτρων;

December 29, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να εγκαταστήσει το τύμπανο εξελίκτρων;

Για περισσότερες πληροφορίες pls μας ελάτε σε επαφή με: το kris@szjarch.cn/+86-13631620907

 

1. Κατ' αρχάς, πάρτε έξω το υποστήριγμα καθορισμού του εξελίκτρου μανικών, και το καθορίστε έπειτα στην οροφή ή τον τοίχο όπου όλα τα αντικείμενα μπορούν να αντέξουν το βάρος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να εγκαταστήσει το τύμπανο εξελίκτρων;  0
2. Μετά από να καθορίσει το υποστήριγμα καθορισμού, παρεμβάλτε το κουρδιστήρι σωλήνων στο υποστήριγμα καθορισμού και κάνετε την καθορίζοντας εκροή υποστηριγμάτων.


3. Η βίδα έξω η βίδα και το σφίγγει από την πλευρά του εξελίκτρου καλωδίων άνοιξη για να εξασφαλίσει ότι η βίδα δεν θα χαλαρώσει.


4. Κατόπιν επιλέξτε τη θέση γωνίας που αντιμετωπίζεται από την πλευρά του εξελίκτρου μανικών, και εγκαταστήστε το setscrew.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να εγκαταστήσει το τύμπανο εξελίκτρων;  1
5. Η μόνη συνέλευση εξελίκτρων μικρών διαμέτρων αποταμίευσης θα είναι πλήρης.


6. Οι προδιαγραφές και τα πρότυπα των υδροσωλήνων, των πυροβόλων όπλων νερού και των στομίων υδροληψίας πυρκαγιάς που αντιστοιχούνται τις βάρκες γραμμών αλιείας μικρών διαμέτρων πρέπει να αντιστοιχηθούν


7. Η θέση των εξελίκτρων πρέπει να είναι εύκολο να έχει πρόσβαση και να εξασφαλίσει ότι μέρος τους μοιράζεται ή ότι υπάρχουν πολλαπλάσια ακροφύσια. Η μηχανή μπορεί να φθάσει σε οποιοδήποτε μέρος του δωματίου στο ίδιο πάτωμα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να εγκαταστήσει το τύμπανο εξελίκτρων;  2