Τα δαχτυλίδια ολίσθησης συνήθειας IP65 JARCH κρατούν την μπύρα σε ένα Microbrewery

May 17, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα δαχτυλίδια ολίσθησης συνήθειας IP65 JARCH κρατούν την μπύρα σε ένα Microbrewery

Εάν τρέχετε ένα microbrewery, οποιοσδήποτε χρόνος διακοπής εξοπλισμού μπορεί να είναι ένα πρόβλημα μακρο-μεγέθους για την κατώτατη γραμμή σας. Και όταν την εύρεση ενός μέρους αντικατάστασης, πρέπει να αντισταθεί τους σκληρούς, υγρούς όρους και να είναι διαθέσιμο το συντομότερο δυνατό. Δυστυχώς, ένα δαχτυλίδι ολίσθησης αντικατάστασης μπορεί να πάρει τους μήνες για να φθάσει. Μια τέτοια χρονική ανοχή είναι απαράδεκτη για μια μικρής κλίμακας επιχείρηση.

Πρόσφατα, ένα microbrewery ήρθε αντιμέτωπο με αυτό το ίδιο το πρόβλημα. Ένα δαχτυλίδι ολίσθησης σε μια εμφιαλώνοντας μηχανή απέτυχε, σταματώντας την παραγωγή. Όταν το ζυθοποιείο ήρθε σε επαφή με τον κατασκευαστή εμφιαλώνοντας μηχανών cOem, τους δόθηκε μια χρονική ανοχή 14 εβδομάδων. Αυτός είναι πότε κάλεσαν την ομάδα JARCH.

Ήμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε ένα δαχτυλίδι ολίσθησης που ενσωμάτωσε εύκολα στη συνέλευση του πελάτη. Κατασκευασμένο του food-grade ανοξείδωτου, το δαχτυλίδι ολίσθησης φέρνει μια εκτίμηση IP65 και μπορεί να υπομείνει συχνά washdowns στο ζυθοποιείο. Επειδή JARCH κατασκευάζει τα δαχτυλίδια ολίσθησης με την ευελιξία σχεδίου στο μυαλό, οι ειδικοί μας ήταν σε θέση να διαμορφώσουν το δαχτυλίδι ολίσθησης για να εξαναγκάσουν τις απαιτήσεις πελατών. Αυτό το ιδιαίτερο δαχτυλίδι ολίσθησης διαμορφώθηκε για έξι σήματα δύναμης, τέσσερα γενικής χρήσης I/Os και ένα δίκτυο λεωφορείων τομέων DeviceNet.

Αυτή η αντικατάσταση συνήθειας έφθασε στο ζυθοποιείο σε ακριβώς τέσσερις εβδομάδες, που επιτρέπουν στα μπουκάλια για να κυλήσει από τη γραμμή παραγωγής άλλη μια φορά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα δαχτυλίδια ολίσθησης συνήθειας IP65 JARCH κρατούν την μπύρα σε ένα Microbrewery  0