Προσανατολισμένα προς εξέλικτρα μανικών άνοιξη το εξέλικτρο-ελατήριο/εξέλικτρα καλωδίων

August 12, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προσανατολισμένα προς εξέλικτρα μανικών άνοιξη το εξέλικτρο-ελατήριο/εξέλικτρα καλωδίων

Το προσανατολισμένες προς την άνοιξη καλώδιο και η μάνικα JARCH τυλίγουν για να εγγυηθούν την αξιοπιστία ακόμη και στις δυσκολότερες και απαιτητικές εφαρμογές.

Τα συμπιεζόμενα δί ελατηρίου εξέλικτρά μας συγκεντρώνονται πλήρως, δοκιμασμένος και έτοιμος να εγκατασταθούν σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Εξοπλισμένα με δύο, τα συνολικά σφραγισμένα ρουλεμάν που είναι λαδωμένα για τη ζωή, προσανατολισμένα προς την άνοιξη εξέλικτρα JARCH χτίζονται με τα δαχτυλίδια ολίσθησης που σφραγίζονται συνολικά και που χωρίζονται πλήρως από τα μηχανικά μέρη που εξασφαλίζουν έναν πιό μακροχρόνιο κύκλο ζωής.

Κατασκευασμένος και κατασκευασμένος στην Κίνα, που εδρεύει στα σχέδια προτύπων ή συνήθειας, spring-driven εξέλικτρα JARCH προσφέρετε ένα αξιόπιστο μόνος-αποσύροντας σύστημα που καλύπτει τις απαιτήσεις εφαρμογής όπως οι βιομηχανικοί γερανοί, η σκηνική τεχνολογία, ο υλικός χειρισμός, η βιομηχανική αυτοματοποίηση και η μεταφορά.