Τι θα έπρεπε να πληρώσουμε την στην προσοχή κατά χρησιμοποίηση του εξελίκτρου;

December 29, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι θα έπρεπε να πληρώσουμε την στην προσοχή κατά χρησιμοποίηση του εξελίκτρου;

Για περισσότερες πληροφορίες του τυμπάνου εξελίκτρων μανικών/εξελίκτρων καλωδίων, pls με ελάτε σε επαφή με, ευχαριστίες.

 

Το τύμπανο εξελίκτρων καλείται επίσης άνεμος μηχανή. Τα πλεονεκτήματα του εξελίκτρου σωλήνων στην παραγωγή είναι προφανή. Το πρότυπο χρήσης έχει τα πλεονεκτήματα της κατάλληλης μεταφοράς, της εύκολης χρήσης και της μακρύτερης ζωής υπηρεσιών, η οποία βελτιώνει πολύ την αποδοτικότητα παραγωγής. Βλέπουμε συνήθως το εξέλικτρο, τύμπανο και ούτω καθεξής. Λόγω των διαφορετικών βιομηχανιών, οι τύποι προϊόντων είναι επίσης διαφορετικοί.


Δώστε την προσοχή στα ακόλουθα σημεία κατά χρησιμοποίηση του εξελίκτρου κουρδιστηριών/μανικών σωλήνων/του εξελίκτρου καλωδίων:


1. Μην αφήστε τους ανθρώπους που δεν έχουν καμία εμπειρία λειτουργίας το κάνουν


2. Το κρατήστε από την προσιτότητα των παιδιών για να αποτρέψετε τα ατυχήματα

 

3. Πρέπει να διευθύνουμε μια προκαταρκτική επιθεώρηση του κουρδιστηριού σωλήνων, που περιλαμβάνει εάν το βούλωμα εγκαταστάσεων είναι σε καλή κατάσταση και εάν η τάση συναντά την εκτιμημένη τάση του κουρδιστηριού σωλήνων. Εάν δεν καλύπτει τις απαιτήσεις, πρέπει να αντικατασταθεί το συντομότερο δυνατό για να αποτρέψει τα ατυχήματα η ανάρμοστη χρήση θα κοντύνει τη ζωή υπηρεσιών της


4. Γενικά, παρακαλώ αποθηκεύστε το κουρδιστήρι σωλήνων χωριστά, και μην το συνδέστε με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος όταν όχι σε λειτουργία


5. Πριν τη χρήση, να είστε βέβαιος να ελέγξει εάν η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος συναντά την εκτιμημένη τάση για να αποφύγει τα ατυχήματα.


6. Προσπαθήστε να αποφύγετε την επαφή με ένα ισχυρό οξύ, το αλκάλιο και άλλες διαβρωτικές ουσίες.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι θα έπρεπε να πληρώσουμε την στην προσοχή κατά χρησιμοποίηση του εξελίκτρου;  0