Πώς να επισκευάσει το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης που κολλιέται;

June 29, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επισκευάσει το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης που κολλιέται;

Το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης είναι ένα αναπόφευκτο περιστρεφόμενο τμήμα συνδέσεων σε πολύ περιστρεφόμενο εξοπλισμό αυτοματοποίησης στην αγορά αυτή τη στιγμή και χρησιμοποιείται ευρέως στο διάφορο περιστρεφόμενο εξοπλισμό. Αλλά θα αντιμετωπίσουμε επίσης πολλά προβλήματα στο στάδιο της χρησιμοποίησης του αγώγιμου δαχτυλιδιού ολίσθησης, όπως το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης δεν περιστρέφεται ομαλά, το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης βραχυκυκλώνεται, το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης είναι έγκαυμα έξω και μια σειρά προβλημάτων, κατόπιν τι θα έπρεπε να κάνουμε κατά τον αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων τι να κάνει; Σήμερα, ο συντάκτης θα σας διδάξει πώς να λύσει το πρόβλημα που το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης δεν περιστρέφεται ομαλά και παίρνει κολλημένο κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Στην πραγματικότητα, μπορούν να υπάρξουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης είναι κολλημένο, αλλά τα περισσότερα από τα προβλήματα πρέπει να εμφανιστούν στο περιστρεφόμενο ρουλεμάν του αγώγιμου δαχτυλιδιού ολίσθησης. Εάν το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης που αγοράσατε είναι ακόμα στην περίοδο συντήρησης μεταπωλήσεων, ο συντάκτης συστήνει ότι βρίσκετε άμεσα τον αγοραστή για τη συντήρηση μεταπωλήσεων. Εάν το προϊόν σας έχει υποβληθεί στη συντήρηση μεταπωλήσεων, μπορείτε να προσπαθήσετε να αποσυνθέσετε το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης, να βρεί το ρουλεμάν μέσα στο αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης, και τον έλεγχο εάν το ρουλεμάν είναι χαλασμένο. Εάν υπάρχει ζημία, αγοράστε ένα ρουλεμάν της ίδιας προδιαγραφής για να την αντικαταστήσετε.

 

Το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης είναι πραγματικά ένα ημι-αναλώσιμο μέρος του εξοπλισμού αυτοματοποίησης. Μετά από να χρησιμοποιήσουν το για πολύ καιρό, θα υπάρξουν διάφορα προβλήματα. Το Shenzhen JARCH ηλεκτρομηχανικό έχει αναπτύξει επαγγελματικά το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης για 17 έτη. Το προϊόν έχει μια ενός έτους εξουσιοδότηση και οποιαδήποτε ποιότητα μέσα σε 1 έτος. Το πρόβλημα είναι ελεύθερες συντήρηση και αντικατάσταση, και η εξουσιοδότηση διάρκειας ζωής χρεώνει μόνο το κόστος το υλικό. Η αγορά των αγώγιμων δαχτυλιδιών ολίσθησης που παράγονται από JARCH ηλεκτρομηχανικό δεν ειναι απαραίτητο να ανησυχήσει για τα διάφορα προβλήματα κατά τη διάρκεια της χρήσης. Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα, 24 ώρες θα παράσχουμε σε σας την υπηρεσία μεταπωλήσεων.