Αρχή εργασίας των εξελίκτρων καλωδίων δαχτυλιδιών ολίσθησης

August 19, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχή εργασίας των εξελίκτρων καλωδίων δαχτυλιδιών ολίσθησης

 

Τώρα πολλοί κατασκευαστές δαχτυλιδιών ολίσθησης παράγουν επίσης τους δίσκους εξελίκτρων καλωδίων. Ξέρετε την ταξινόμηση των δίσκων εξελίκτρων καλωδίων δαχτυλιδιών ολίσθησης; Πώς το τύμπανο καλωδίων λειτουργεί; Επίσης, θα έπρεπε να δοθεί τι την προσοχή στη φόρτωση και την εκφόρτωση των κινητών εξελίκτρων καλωδίων; Τώρα εισάγετε το σχετικό περιεχόμενο σε σας από JARCH.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχή εργασίας των εξελίκτρων καλωδίων δαχτυλιδιών ολίσθησης  0

Το εξέλικτρο καλωδίων, επίσης γνωστό ως τύμπανο εξελίκτρων δύναμης ή εξελίκτρων καλωδίων, χρησιμοποιείται για να αντικαταστήσει τις γλιστρώντας γραμμές επαφών και να γίνει η επικρατούσα λύση στον τομέα της κινητής μετάδοσης (δύναμη, στοιχεία και ρευστά μέσα) λόγω της μικρής διαστημικής, κατάλληλης συντήρησης εγκαταστάσεων, της αξιόπιστης χρήσης και του χαμηλότερου κόστους του.

 

Ταξινόμηση των δίσκων καλωδίων δαχτυλιδιών ολίσθησης

 

Το εξέλικτρο καλωδίων μπορεί να διαιρεθεί σε μη ηλεκτρικό τύπο και ηλεκτρικό τύπο σύμφωνα με την οδηγώντας μορφή Σύμφωνα με τη ρύθμιση καλωδίων, μπορεί να διαιρεθεί σε αξονική ενιαία σειρά και αξονική πολυ-σειρά Σύμφωνα με τη θέση του δαχτυλιδιού ολίσθησης συλλεκτών, μπορεί να διαιρεθεί σε εσωτερικό τύπο δαχτυλιδιών ολίσθησης και εξωτερικό τύπο δαχτυλιδιών ολίσθησης Σύμφωνα με τα άνεμος υλικά, διαιρείται σε θωρακισμένο τύμπανο καλωδίων και τύμπανο μανικών. Ο μη ηλεκτρικός τύπος περιλαμβάνει: ελαστικός τύπος (TA), βαρύς τύπος σφυριών (ZC) και μαγνητικός τύπος συζεύξεων (JQC) Ο ηλεκτρικός-τύπος περιλαμβάνει: μαγνητικός τύπος συζεύξεων (JQD), τύπος μηχανών ροπής (KDO), τύπος υστέρησης (CZ), και μεταβλητός τύπος ελέγχου συχνότητας (BP).

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχή εργασίας των εξελίκτρων καλωδίων δαχτυλιδιών ολίσθησης  1

Αρχή εργασίας του τυμπάνου καλωδίων:

 

Το μέρος κανονισμού μερών και ταχύτητας δύναμης στο τύμπανο καλωδίων αντέχεται από τη μηχανή, η οποία έχει τα μοναδικά ηλεκτρικά και μηχανικά χαρακτηριστικά. Η μηχανή έχει μια ευρεία σειρά κανονισμού ταχύτητας και μαλακά μηχανικά χαρακτηριστικά. Όταν το φορτίο αλλάζει, η ταχύτητα εργασίας της μηχανής αλλάζει επίσης αναλόγως, δηλ., τις αυξήσεις φορτίων, τις μειώσεις ταχύτητας, τις μειώσεις φορτίων, και τις αυξήσεις ταχύτητας. Επιπλέον, η μηχανή μπορεί να τρέξει σταθερά για πολύ καιρό σε οποιοδήποτε σημείο στη μηχανική χαρακτηριστική καμπύλη της ροπής και της ταχύτητας, έτσι μπορεί να εξασφαλίσει ότι το καλώδιο μπορεί να λάβει την κατάλληλες ταχύτητα και την ένταση τυλίγματος στην αντίστοιχη ακτίνα του εξελίκτρου.

 

1. Η ροπή παραγωγής της άνεμος μηχανής καλωδίων χρησιμοποιείται ως δύναμη να οδηγηθεί το εξέλικτρο για να συλλέξει το καλώδιο μέσω του μέρους επιβράδυνσης.

 

2. Απελευθερώστε τη ροπή παραγωγής της μηχανής καλωδίων ως δύναμη φραξίματος για να αποτρέψετε το καλώδιο από γρήγορα να ανοίξει το εξέλικτρο και να εξασφαλίσετε το συγχρονισμό της τοποθέτησης καλωδίων.

 

3. Κατά τη διάρκεια του κλεισίματος, η μακροπρόθεσμη κλειδωμένη μηχανή στροφέων είναι εξοπλισμένη με ένα κλειστό φρένο δίσκων κανονικά, το οποίο μπορεί να εξασφαλίσει ότι το καλώδιο δεν θα γλιστρήσει από το εξέλικτρο λόγω της βαρύτητας όταν τροφοδοτείται μακριά η μηχανή.

 

Για να εξασφαλίσει ότι η γραμμή καλωδίων είναι πάντα ανεμπόδιστη, είναι αδιάσπαστο από τη συμβολή του δαχτυλιδιού ολίσθησης. Σύμφωνα με τις διαφορετικές μεθόδους εγκαταστάσεων αγώγιμου δαχτυλιδιού ολίσθησης, μπορεί να διαιρεθεί σε τρεις δομές: εσωτερικός τύπος δαχτυλιδιών ολίσθησης, εξωτερικός τύπος δαχτυλιδιών ολίσθησης και cantilever τύπος. Το δαχτυλίδι ολίσθησης είναι ενσωματωμένο, με μια συμπαγή δομή και μια όμορφη εμφάνιση το δαχτυλίδι ολίσθησης εγκαθίσταται εξωτερικά για την εύκολη συντήρηση Cantilever είναι κατάλληλο για τα μακριά και βαριά καλώδια.

 

 

 

 

Το τύμπανο καλωδίων εφαρμόζει innovatively το δαχτυλίδι ολίσθησης για να πραγματοποιήσει τη διαδικασία αυτοματοποίησης

 

Το δαχτυλίδι ολίσθησης, επίσης γνωστό ως αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης ή αγώγιμο δαχτυλίδι, χρησιμοποιείται για να αντικαταστήσει τις γλιστρώντας γραμμές επαφών και να γίνει η επικρατούσα λύση στον τομέα της κινητής μετάδοσης (δύναμη, στοιχεία και ρευστά μέσα) λόγω της μικρής διαστημικής, κατάλληλης συντήρησης εγκαταστάσεων, της αξιόπιστης χρήσης και του χαμηλότερου κόστους του.

 

1. Δαχτυλίδι ολίσθησης ενσωματωμένο

 

Αυτό το είδος τυμπάνου καλωδίων εγκαθίσταται γενικά οριζόντια. Όπως το όνομα προτείνει, το δαχτυλίδι ολίσθησης εγκαθίσταται μέσα στον κεντρικό άξονα του τυμπάνου καλωδίων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχή εργασίας των εξελίκτρων καλωδίων δαχτυλιδιών ολίσθησης  2

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχή εργασίας των εξελίκτρων καλωδίων δαχτυλιδιών ολίσθησης  3

 

2. Εξωτερικός τύπος δαχτυλιδιών ολίσθησης

 

Είναι συνήθως κατάλληλο για την περίπτωση ότι η προδιαγραφή καλωδίων είναι συχνά αλλαγμένο ή πολλαπλάσιο μερίδιο ένα καλωδίων τύμπανο. Το δαχτυλίδι ολίσθησης εγκαθίσταται στην πλευρά του τυμπάνου καλωδίων κατά μήκος της αξονικής κατεύθυνσης, και υπάρχει συνήθως ένα προστατευτικό κοχύλι έξω. Η δομή του δαχτυλιδιού ολίσθησης είναι εύκολο να αντικατασταθεί.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχή εργασίας των εξελίκτρων καλωδίων δαχτυλιδιών ολίσθησης  4

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχή εργασίας των εξελίκτρων καλωδίων δαχτυλιδιών ολίσθησης  5

3. Cantilever δαχτυλιδιών ολίσθησης

 

Το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης του τυμπάνου καλωδίων εγκαθίσταται εγκατεστημένο στη βάση και κατά μήκος της αξονικής κατεύθυνσης. Η cantilever θέση είναι το μέρος τυμπάνων. Αυτό το είδος τυμπάνου καλωδίων είναι κατάλληλο για την κατάσταση του μεγάλου διαστήματος, πολύ και του βαριού καλωδίου, και χρησιμοποιείται συνήθως στο γερανό φραγμών/ανελκυστήρων κορωνών των μηχανημάτων λιμένων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχή εργασίας των εξελίκτρων καλωδίων δαχτυλιδιών ολίσθησης  6

 

Τα ανωτέρω είναι τρία κοινά προαιρετικά δαχτυλίδια ολίσθησης. Επιπλέον, χρησιμοποιείται υπό τις ειδικές συνθήκες εργασίας, όπως το explosionproof δαχτυλίδι ολίσθησης που χρησιμοποιείται σε ένα εκρηκτικό περιβάλλον, υψηλής τάσης δαχτυλίδι ολίσθησης για την υψηλής ισχύος τρέχουσα μετάδοση, ηλεκτρουδραυλικά ενσωματωμένα συνδυασμένα προϊόντα, το κ.λπ. JARCH ηλεκτρομηχανικό έχει ποικίλα σχέδια να επιλέξει από.

 

 

Σαν τμήμα πυρήνων του τυμπάνου καλωδίων, η σημασία του αγώγιμου δαχτυλιδιού ολίσθησης είναι αυτονόητη. Το αγώγιμο δαχτυλίδι ολίσθησης που παράγεται από JARCH ηλεκτρομηχανικό έχει εφαρμοστεί επιτυχώς σε πολλούς γνωστούς κατασκευαστές τυμπάνων καλωδίων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Και κερδημένος ομόφωνος έπαινος, πλήρεις λύσεις και κατάλληλη εγκατάσταση.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχή εργασίας των εξελίκτρων καλωδίων δαχτυλιδιών ολίσθησης  7

 

Έτσι τι θα έπρεπε να πληρωθεί η προσοχή στη φόρτωση και την εκφόρτωση των κινητών εξελίκτρων καλωδίων;

 

1 αποθήκευση εξελίκτρων καλωδίων、:

 

Τα καλώδια και τα σκέλη καλωδίων δεν θα αποθηκευτούν υπαίθρια, και το εξέλικτρο καλωδίων δεν θα τοποθετηθεί οριζόντια. Εάν αποθηκεύεται υπαίθρια, η αδιάβροχη εργασία θα γίνει.

 

Τα αποθηκευμένα προϊόντα θα αποθηκευτούν ανά κατηγορία για να επιτύχουν τη σαφή διάκριση και θα μαρκαριστούν με τα προφανή προϊόντα.

 

Θα υπάρξει ένα κανάλι για τη συσσώρευση των προϊόντων, και εκείνοι παραδοθε'ντες πρώτα θα τοποθετηθούν στο μέτωπο

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχή εργασίας των εξελίκτρων καλωδίων δαχτυλιδιών ολίσθησης  8

 

μεταφορά εξελίκτρων καλωδίων 2、:

 

Κατά ανύψωση των εξελίκτρων, την είναι αυστηρά απαγορευμένο για να ανυψώσει διάφορα εξέλικτρα συγχρόνως. Στο όχημα, το εξέλικτρο καλωδίων πρέπει να τοποθετηθεί σταθερά, όχι οριζόντια, και να καθοριστεί με τις κατάλληλες μεθόδους.

 

Τα προϊόντα θα καλυφθούν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς στις βροχερές και χιονώδεις ημέρες για να αποτρέψουν το βρέξιμο. Το σημάδι θέσης προσδιορισμού και επιθεώρησης προϊόντων θα προστατευθεί κατά τη διάρκεια του χειρισμού για να αποτρέψει την απώλεια ή την εξάλειψη

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, είναι αυστηρά απαγορευμένο για να ρίξει το εξέλικτρο καλωδίων με το καλώδιο ή το προσαραγμένο καλώδιο από ένα ύψος, και είναι αυστηρά απαγορευμένο για να βλάψει μηχανικά το καλώδιο και το προσαραγμένο καλώδιο.

 

Το εξέλικτρο θα επιλεχτεί σύμφωνα με το μήκος του καλωδίου και της επιτρεπόμενης κάμπτοντας ακτίνας. Γενικά, η κάμπτοντας ακτίνα δεν θα είναι λιγότερο από 20 φορές της εξωτερικής διαμέτρου του καλωδίου.

 

Για τη μεγάλης απόστασης μεταφορά του σκέλους αργιλίου και του καλωδίου πυρήνων χάλυβα από την επαρχία, το πιάτο με ένα καρφωμένο σφραγίζοντας πιάτο θα χρησιμοποιηθεί για τη συσκευασία διαστήματος με ένα ξύλινο πιάτο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχή εργασίας των εξελίκτρων καλωδίων δαχτυλιδιών ολίσθησης  9

 

Τέλος, ο ηλεκτρομηχανικός συντάκτης JARCH υπενθυμίζει σε σας ότι εάν πρέπει να αγοράσετε το απαραίτητο τύμπανο, παρακαλώ με ελάτε σε επαφή με για να παρέχετε εγκαίρως τις προδιαγραφές και τις παραμέτρους αντιστοιχίας, και θα συστήσουμε την καλύτερη επιλογή για σας. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας, σας δείτε την επόμενη φορά!